Daghoroscoop 23 april 2024: dit staat je te wachten


Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten magazine verwachten.

Daghoroscoop 23 april 2024

Vandaag maakt Mars in het teken Vissen contact met Neptunus. Dan kun je het gevoel hebben dat je energie weglekt en dat je niet match bent, zelfs als je lang en diep geslapen hebt. Je toevlucht nemen tot suiker, koffie of alcohol maakt het alleen maar erger, terwijl het juist lastiger is om z’n smakelijke verleider te weerstaan. Probeer te onderzoeken hoe dagelijkse gewoontes (eten, drinken en slapen) van invloed zijn op je energieniveau. Misschien is hun influence wel veel groter dan je denkt. Misschien heeft je gebrek aan focus helemaal niets te maken met ‘slechte motivatie’, maar is het puur een kwestie van energie. Vooral de beweeglijke tekens Vissen, Maagd, Boogschutter en Tweelingen kunnen final hebben van dit dipje.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.


Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.