Daghoroscoop 18 juni 2024: dit staat je te wachten


Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten magazine verwachten.

Daghoroscoop 18 juni 2024

Mars bevindt zich vandaag in Stier zonder contact te maken met de andere planeten. Dat belichaamt de kracht van vasthoudendheid en doorzettingsvermogen. Jouw energie kan zich vandaag vooral praktisch en vastberaden manifesteren. Je kunt op een gestage manier werken aan een doel, wat erg fijn is bij een mission waarvoor veel geduld nodig is. Je bent bereid om veel te doen om materiƫle zekerheden te realiseren. Het kan vandaag wel wat tijd kosten voordat je op stoom bent. Blijf wel openstaan voor de inbreng van anderen. Door deze planeetstand kun je onnodig je hoeven in het zand zetten. Stier herkent zich het meest in deze stand.

Meer horoscopen lezen?

Over auteur
Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.


Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.