dit staat je te wachten


Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten magazine verwachten.

Daghoroscoop 22 juni 2024

Saturnus wordt van zijn à propos gebracht door fuifnummer Juno. En het is al niet zo makkelijk om je aan de regels te houden: wetten en regels dreigen te verwateren omdat Saturnus in Vissen staat. Juno maakt het nog verleidelijker om je te laten meeslepen door al die heerlijke verboden vruchten, van suiker en alcohol tot een vorm van liefde waar je eerder misschien ‘nee’ tegen zou hebben gezegd. Als je denkt dat alleen wilskracht je kan redden, kun je in een oeverloze innerlijke strijd raken. Het toverwoord is overgave: toegeven dat je machteloos bent. En dan proberen om met mate te genieten zonder jezelf te verliezen. 

Meer horoscopen lezen?

Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.