dit staat je te wachten


Benieuwd wat de sterren vandaag voor je in petto hebben? Huisastroloog Johanna Blok vertelt je elke dag wat je van de planeten magazine verwachten.

Daghoroscoop 21 juni 2024

Vandaag bevindt Venus, de planeet van liefde en harmonie, zich in het zorgzame teken Kreeft. Dat belooft dat de tederheid in relaties centraal staat. Bovendien maakt boodschapper Mercurius contact met Venus, wat openhartige en liefdevolle communicatie bevordert. Je kunt je emoties en gedachten makkelijker delen met je companion. Gesprekken raken het hart en voeden de ziel. Je kunt merken dat je meer behoefte hebt aan emotionele veiligheid en om bij je companion weg te kruipen. En waarom zou je daaraan niet toegeven? Watertekens Kreeft, Schorpioen en Vissen worden hierdoor het meest geraakt.

Meer horoscopen lezen?

Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.