Waterman, dit is je maandhoroscoop voor juli 2024


Juli is de maand van het teken Kreeft. Dit keer staan de planeten Mercurius vanaf 2 juli en Venus vanaf 12 juli in het teken Leeuw. Dan kan juli wat zonniger uitpakken dan normaal. Hoe laat de zon zijn licht op jouw leven schijnen?

Maandhoroscoop juli 2024: Waterman

Voor jou waarschijnlijk geen eindeloze zomerdagen. In juli ben je vooral gericht op je werk en je gezondheid. Ook ben je meer dan bereid om anderen te helpen met wat dan ook. Het gevoel dat je onmisbaar en belangrijk bent in het leven van anderen, geeft je veel voldoening, maar kan er ook voor zorgen dat je jezelf een beetje voorbijloopt need de tijd vliegt. Je geniet ervan als alles op rolletjes loopt, maar soms is het wel erg lastig om even te ontspannen en de was een dag later te doen of een keer niet uitgebreid een gezond ontbijt klaar te maken. Je kunt ook sterk gemotiveerd zijn om anderen te inspireren tot een gezonder leven. Internet als de influencers die dagelijks een power-salade posten op Instagram.

Venus en Mercurius vragen je juist om dat perfectionisme een beetje los te laten en je te richten op je accomplice. Wat buigzamer te zijn en compromissen te sluiten met zijn of haar wensen en verlangens. Zodat je samen gezellig uit eten gaat in plaats van een streng dieet dat je in je eentje volgt. Vooral als er iemand in je leven is of verschijnt, die meer voor je betekent, kan dat een lastige balanceer-act worden. Maar… je krijgt het voor elkaar.

Meer horoscopen lezen?

Johanna Blok is, naast haar werk als schrijver en journalist, astroloog. Johanna deelt de wijsheid en troost die ze zelf heeft ervaren binnen astrologie graag met anderen.



Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.