Happinez ‘Vier het samenzijn’ ligt nu in de winkel


Het nieuwste Happinez nummer, met als thema ‘Vier het samenzijn’, is nu verkrijgbaar in de winkel en in de Happinez webshop.

Deze Happinez gaat over vriendschap, in al haar facetten. Of het nou vrienden zijn voor even of vrienden voor altijd, ze dragen ieder op hun eigen manier iets bij aan je leven. Het zijn helpers op je pad. De Boeddha noemt vriendschap zelfs het belangrijkste deel van het pad.

Onze huisastroloog voorspelt een seizoen waarin vriendschap nog meer kan bloeien; wat dat betekent kun je ontdekken in de grote zomerhoroscoop. Naast vrienden is er natuurlijk familie, waarmee je vaak weer een heel andere band hebt.

Relatietherapeut Nedra Tawwab, skilled in grenzen stellen, benadrukt in een interview dat familiebanden sterk zijn en loyaliteit belangrijk, maar de trouw aan jezelf altijd sterker moet zijn dan de trouw aan anderen. Leerzaam. Verder leer je in dit nummer over hoe je lichaamstaal kunt lezen en over social contact: het nieuwe aanraken.

Ook in dit nummer:

Ode aan de handgeschreven transient

‘Een e-mail is een por, terwijl een transient een liefkozing is,’ zei de Britse journalist en auteur Simon Garfield ooit. En het is waar: het papier geeft je tijd om te reflecteren, je gedachten te ordenen en erachter te komen wat er diep vanbinnen leeft. De waarde schuilt niet in het versturen, maar in het schrijven zelf. 

File: vrienden als spiegel

Vrienden zijn er in soorten. Sommige zijn er maar even, anderen de relaxation van je leven. En allemaal helpen ze jou op hun eigen manier. Jij leert van hen, en andersom. Je loopt een poosje met elkaar mee. 

Supplementen: wat heb je nodig voor de zonnige maanden

Ook in de zomer heeft je lichaam voedingsstoffen nodig. Vitamines en mineralen waardoor je je match en krachtig voelt, en die voedend zijn voor huid en haar. Alles wat jou in dit seizoen een gezonde enhance kan geven, zetten we in het zonnetje.

Landgoed de Peerdegaerdt, hemelse plek voor mens & dier

Hèlen Sturm woont al haar hele leven op een bijzondere plek: een oude hoogstam-perenboomgaard in de Hoeksche Waard. Hier creëerde ze through natuurlijk beheer een veilige haven voor mens én dier.

Dansend door het leven, drie portretten

Je vrij bewegen op de dansvloer, daarbij je gevoel volgen en misschien wel in extase komen, zonder medication of alcohol. Ramon, Natasja en Celine weten hoe bevrijdend en helend het is om zo te dansen.

Happinez ‘Vier het samenzijn’ is vanaf 3 juli 2024 verkrijgbaar in de winkel, maar je kunt ‘m ook zonder verzendkosten bestellen in de Happinez webshopNooit meer een nummer missen? Test hier onze abonnementen.



Supply hyperlink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Funky Blog by Crimson Themes.